Automatizujte proces dostave!

Delivery Express menja način na koji šaljete stvari. Najveći problem nakon prodaje proizvoda putem interneta je kako ga poslati. Izbor između opcija dostave i cena nekada zna da bude frustirajući. Ako prodajete mnogo stvari putem interneta, ili upravljate kompanijom, znate koliko je kritična dostava na vreme. Delivery Express je tu da Vam pomogne.

Povežite svoju prodavnicu (e-trgovinu) i uvezite svoje narudžbenice na jednostavan način i automatizujte proces dostave. Osnažite svoje prodajne, logističke i korisničke timove pomoću moćnog softvera za automatizaciju dostave.

Rast prihoda u 2016. godini u Srbiji od poštanskih usluga
Stopa rasta prihoda za pakete preko 10kg u Srbiji
Broj kurirskih službi u Srbiji
Udeo privatnih operatera u 2016. godini u Srbiji

Å ta mi radimo?

Pomažemo Vam da povećate operativnu efikasnost i smanjite troškove dostave tako što se obrađujemo naloge iz Vaše online prodavnice. Povežite svoju prodavnicu, pošaljite nam svoje proizvode i mi vodimo računa o ostatku.

Kontaktirajte nas i započnite optimizaciju isporuke

Možete nas kontaktirati u bilo koje vreme ako imate neke predloge, sugestije ili pitanja! Pošto smo još uvek u procesu razrade funkcionalnosti, možemo se čuti da popričamo o problemima sa kojima se susrećete pa da pokušamo da ih rešimo!

Pogledajte koliko možete da uštedite!

UKUPNORSD